Klantervaringen

Olivia, masterstudente
Volgde het veerkracht coachtraject

Voordat ik het coachtraject startte, was ik heel gespannen. Ik kon mijn spanning niet loslaten/kwijt wat soms resulteerde in een paniekaanval. Door de paniekaanvallen begon ik dingen te ontwijken, vermijden omdat het spanning bracht om ze te doen. Niet alleen mijn studie maar ook mijn hobbies.

Alleen zijn of iets alleen doen was erg moeilijk voor mij.

Annelies geeft mij het vertrouwen en de handvaten zodat ik met mijn spanning kan omgaan. Ik doe nu weer allerlei dingen zelf. Ik kan weer alleen thuis zijn of alleen ergens heen gaan. Zonder spanning, zonder paniekaanvallen!

Annelies jij kijkt verder dan alleen het toepassen van het werkboek en een oefening doen. De gesprekken tijdens de sessies waren erg fijn. Dat jij laat zien dat dingen niet perfect hoeven of welke stappen ik al gemaakt heb. Naast het toepassen van de technieken (waar ik veel aan heb gehad!) was dit ook wel echt een Eye-opener.

Margot, ondernemer

“Via een bijzonder weg ben ik in contact gekomen met Annelies. Ik voelde meteen een klik, een verbinding en herkenning. De samenwerking met Annelies heb ik als heel positief ervaren. Ik voelde me gehoord, begrepen, gezien. Door Annelies haar kracht, warmte, kennis en openheid ontstaat er een omgeving waarin het veilig is om jouw diepe innerlijke stukken te delen en echt inzichten en transformaties te ervaren.

Er is ruimte voor een moment van stilte en door de specifieke vragen die Annelies stelt worden er pijnpunten geraakt, met als doel om deze helder te krijgen en inzichten in het hoe en waarom. Na een sessie voel je echt een verandering, een shift en heb je de juiste tools om met jouw stukken om te gaan en deze los te laten. Kortom ik ben heel blij en dankbaar dat ik in contact gekomen ben met Annelies. Voor mij is een verdere samenwerking zeker voor herhaling vatbaar!

Arthur, ondernemer

Volgde een Veerkracht traject 

“Het water stond me aan de lippen. In een korte tijd was mijn bedrijf groot geworden. Naast dat ik ondernemer ben en overal van wat moet vinden, wilde ik ook overal wat van vinden. Ik werd er niet gezelliger op, was daardoor ook liever niet meer thuis want een gestresste man en vader aan tafel is niet echt een pretje. Totdat het niet meer ging en het water me dus zogezegd aan de lippen stond.

Bij Annelies volgde ik een coachtraject om te leren hoe ik met stress kon om gaan, maar er gebeurde meer dan alleen dat.

Ik leerde dat ik voor mezelf mocht kiezen en ging ook die stappen zetten. De oefeningen die Annelies me gaf zijn makkelijk en overal toe te passen. Zo leerde ik ook onder grote druk goed voor mezelf te zorgen en helder te blijven. De stress verdween en ik blijf me verbazen over het snelle effect van de coaching.

En nu…mijn ogen glisteren weer en als ik in de spiegel kijk denk ik een nieuwe dag ik ga er weer voor. Ik geniet van mijn gezin, maak keuzes voor mijzelf en daardoor gaat het ondernemen ook beter. Het leven is te kort om je zo druk te maken.”

Rinske, orthopedagoog

Volgde een verkort loopbaantraject want die nieuwe baan kwam sneller dan verwacht

” Ik was hard op zoek naar een nieuwe baan en dat wilde maar niet lukken. Tegelijkertijd wist ik ook niet goed naar wat voor soort werk ik op zoek was. Waar werd ik blij van? Waar ben ik eigenlijk goed in? Ik wist het niet (meer) en besloot hulp te zoeken bij Annelies.
Door de opdrachten en sessies van Annelies heb ik uit kunnen zoeken waar ik blij van word en wat ik zocht in een nieuwe baan. Zij is een enthousiaste coach en gebruikt mooie praktijkvoorbeelden waardoor ik weer aan het denken werd gezet.

Ik weet nu beter waar ik goed in ben en het mooiste is als je in je werk je talent kunt gebruiken want dan pas ga je op het eind van je werkdag echt met een glimlach weer naar huis.”

Annelies zou ik zeker aanbevelen, met name voor mensen die iets anders willen in hun loopbaan maar niet meer goed weten waar ze blij van worden.

De nieuwe baan, kwam sneller voorbij dan verwacht. Door de coaching wist ik dat deze nieuwe baan als gegoten past.”

Krista, verpleegkundige

Volgde een Veerkrachttraject

“Ik wilde heel graag weer zelf ‘de slingers ophangen’, weten hoe ik weer de regie kreeg in mijn leven. Daarom volgde ik bij Annelies het Veerkrachtprogramma. Ik ben bewust geworden van mijn gevoelens en durf meer openheid te geven.

Het mooie van de oefeningen die Annelies me gaf is dat ik zag dat het meteen effect had op het moment dat ik ze ging toepassen. Ik kreeg veel meer rust.
Ook heb ik een helikopterview gekregen, dat is zeker wanneer de stress oploopt ontzettend fijn.
Sinds het coachtraject sta ik veel bewuster in het leven en zie vaker het positiefs in mensen en gebeurtenissen.”

Ytje, docent, schrijfster

Volgde een loopbaanorientatietraject

“Ik had veel last van stress en fysieke klachten, mede door een lange tijd van overbelasting. Jouw voorstel om eerst via de Heartmath te gaan werken aan de stress en pas daarna mijn gebrek aan focus en het stuurloze gevoel aan te pakken werkte heel goed. Het werd daardoor een boeiend en heel goed traject voor mij.  Ik heb weer meer energie, heb weer nieuwe uitdagingen opgepakt, zowel werk als privé en ook wat beperkingen beter kunnen accepteren.  Ik voel me echt veel beter dan vorig jaar rond deze tijd, ben laconieker en ondernemender, want ook minder angstig en veerkrachtiger. De Heartmathmethode is een aanwinst gebleken, maar bovenal heb ik baat gehad bij de rust die jij uitstraalde, terwijl je me toch aan het werk zette en met (maatwerk)opdrachten bij de les hield. Ik voelde een prettige klik met je en ik wens meer mensen toe dat ze op dezelfde wijze van jouw coaching-expertise kunnen genieten.” Ytje

 

Wim Beunderman, ondernemer

Speelde het coachspel Innerlijke Kracht, onderdeel van Het Imago Spel

“Gisteravond heb ik het Imago Spel gespeeld. De interactie met de andere spelers gaven mij inzicht in mijn eigen wijsheid, waardoor ik een oplossing heb voor mijn probleem. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.” Liefs, Wim

J. Pattiasina

volgde het Veerkrachtprogramma

“Annelies creëert direct een sfeer van vertrouwen. Het traject wat ik bij haar heb doorlopen was er een van respect, stimulans en ruimte voor oefenen. Ik heb hierbij meer inzicht gekregen in mijn eigen kunnen.”

O. de Groot, directeur

volgde een personal coachingstraject

“Annelies is een oprecht geïnteresseerde coach. Ze is iemand die doet wat een coach moet doen. Mensen na laten denken en rust en ruimte geven om op het juiste spoor te worden gezet. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Annemieke, communicatieadviseur

volgende een personal coachingstraject

“Voor mijn werk mocht ik opeens een groot project gaan leiden. Fantastisch natuurlijk, maar het kan ook een hele snelle manier zijn om over je grenzen heen te gaan. Net toen ik daarmee aan het worstelen was, kwam Annelies op mijn pad. Zij leerde me om na te denken over mijn behoeftes, grenzen en valkuilen. Op een hele praktische en ook humoristische manier liet ze me inzien hoe ik daarmee rekening kan houden, zowel op m’n werk als prive. Annelies wist vaak snel tot de kern van het probleem te komen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Daarna kreeg ik huiswerk mee. Ik moest bijvoorbeeld goed nadenken over wat nu precies mijn behoeftes zijn en hoe ik als een Queen of Sheba kan bepalen wat ik wel en wat ik niet wil dat er gebeurt. Heel verfrissend. Mijn favoriete opdracht? Dat was de opdracht om een weekendje helemaal voor mezelf te plannen, hoewel dat moeilijker was dan ik dacht!”

 Annelies Wiersma, ondernemer

“Annelies heb ik ervaren als een betrokken, nieuwsgierige, creatieve coach met veel gevoel voor humor. Ze heeft me geholpen prioriteiten te stellen / dingen op een rijtje krijgen. Door haar enthousiasme en eerlijkheid (zonder oordeel; Annelies stelt puur ‘lastige vragen’) weet zij het beste uit je te halen.”

Chris van der Ploeg, muzikant

volgde een personal coachtraject

“Annelies is een coach die weet waar pijnpunten zitten, en ze durft je hiermee te confronteren. Daarnaast bezit ze een prettige persoonlijkheid met veel empathisch vermogen, wat haar als coach alleen maar helpt!”