Het Imago Spel

ImagospelfbZie hoe bijzonder je bent, door de ogen van een ander. Dat is de boodschap van Het Imago Spel. Sta jij ook wel eens voor de spiegel met een groot vraagteken, wat doe ik vandaag weer aan? Of wat doe ik aan bij die gelegenheid. Ik wil graag meer ….uitstralen. Dan is Het Imago Spel net wat voor jou.

 

 

Hoe werkt Het Imago Spel?

Het bordspel speel je met minimaal 2 en maximaal 8 personen. Je kunt bij mij kennismakingsworkshops volgen. De kleuren in het spel staan voor de verschillende thema’s. Je doet je best zo snel mogelijk je vraag vanuit de verschillende thema’s beantwoord te krijgen. Dit is een spel met een winnaar en geen verliezers! Naast dit bordspel is er ook mogelijkheid tot verdiepende spellen. Zowel voor de binnen- als de buitenkant. Want imago gaat om het totaal pakket.

Workshop volgen?

Op woensdagavond 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december kun je in de Hoornsemeerwijk een kennismakingsworkshop volgen. In een groep van maximaal 8 mensen speel je Het Imago Spel. Investering €15,00, bovendien kun je dan gratis een vriend(in) meenemen. Aanmelden via annelies@ikzie.com.

Wil je meer?

Als je vragen voor de buitenkant hebt, breng ik je graag in verbinding met imago collega’s die aangesloten zijn bij Het Imago Spel. Bij mij kun je de verdieping zoeken gericht op de binnenkant. Ik geef workshops voor teams in bedrijven op het gebied van:

Innerlijke Kracht*: wat zijn mijn unieke, onderscheidende kwaliteiten? Hoe vergroot ik mijn lef om mij te laten zien.

Communicatie: wat is kenmerkend voor mijn manier van communiceren? Hoe versterk ik mijn presentatie.

De eerste indruk: Welke boodschap zend ik uit als ik binnenkom?

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

* deze set heb ik samen met Janny ter Meer gemaakt.