Dag 28 Alternatief Advent Ha ha ha

IkZieAlternatiefAdventDag28LachenLaughter is the shortest distance between two people – Victor Borge

Dag 28 Alternatief Advent, in 28 dagen een stralende en stressvrije kerst.

Soms lijkt het leven overweldigend,  er gebeurt van alles waarvan je niet het idee hebt er invloed op uit te kunnen oefenen. Of je rent van de ene afspraak naar de andere, met je telefoon in je hand om nog even je mail te checken (ondergetekende vandaag).

Dan is het tijd om te gaan zitten en je beste vriendin te bellen. Je beste grappige vriendin, Marleen in mijn geval. Want  je verhaal doen en er (samen) om kunnen lachen, zorgt ervoor dat er allerlei fijne stofjes (endorfine) in je lichaam vrij komen. Daarnaast heb je gelijk je facial workout gehad want bij het lachen gebruik je een hoop spieren in je gezicht. En ook in je buik en middenrif. Daarnaast vermindert lachen stress, depressie, bezorgdheid en slapeloosheid.
Heb jij nog meer redenen nodig om te gaan lachen? Dus bellen die vriend nu, of straks!

Wat kun jij vandaag doen, als is het maar zo klein om ervoor te zorgen dat jij lachend de december maand in gaat? Ik hoor het graag!

Heb je wat aan het Alternatief Advent, of ken je iemand die je ook een stralende en stressvrije kerst wenst. Deel dan deze berichten = supersweet!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *