Dag 17, Alternatief Advent spruitjes een must voor je kerst dis

Dag 17 Alternatief Advent, in 28 dagen een stralende en stressvrije kerst.

IkZieheartswarmHeb je je ooit wel gerealiseerd hoe gelukkig je kunt zijn dat we in Nederland vaak een groene kerst hebben? Vast niet!

Want groen is de kleur die ervoor zorgt dat je brein weer tot rust komt als je gestresst bent. Groen zorgt er fysiologisch voor dat je spieren gaan ontspannen en dat je dieper gaat ademhalen.

De volgende keer als jij denkt aan dat kerstdiner met die vervelende tante Annie en je voelt je kaken strakker worden, je schouders omhoog gaan en die rimpel verschijnt tussen je wenkbrauwen. Kijk dan meteen of je 10 groene dingen kunt vinden in je omgeving. Kan iemand die spruitjes even doorgeven?

De opdracht van vandaag is, vind zo snel mogelijk 10 groene dingen. En dat lukt overal, geloof me!

Op naar een stralende en stressvrije kerst!


IkZieAlternatiefAdventUnbindingtheHeartDeze week maak je kans op het boek van Agapi Stassinopoulos, Unbinding the heart. Ga snel naar de blog om te lezen hoe. 

Helpt het Alternatief Advent je bij een stralende en stressvrije kerst? Of ken je iemand anders die hier baat bij kan hebben, deel dan deze blog. = superlief!

2 thoughts on “Dag 17, Alternatief Advent spruitjes een must voor je kerst dis

  1. Goeie tip, groen met kerst. En nog een mooie groenbetekenis naast de spruitjes en de ontspanning is dat groen is van zen zijn, je hart en respect. Dat is ook fijn voor feestdagen, ieder op zijn eigen wijze. Met veel ruimte, rust en liefde. Goeie kleur, zeg dat groen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *