Dag 1 Alternatief Advent, koester je dierbaren

Dag 1 Alternatief Advent, in 28 dagen een stralende en stressvrije kerst.

IkZieAlternatiefAdventmakeitadecembertorememberKerst is een moment van samenzijn. Dat kan zowel erg gezellig zijn als in sommige gevallen stressvol. De afgelopen 27 dagen heb je de beste ideeën gekregen over hoe om te gaan met de stress momenten. Vandaag, met nog 1 dag te gaan tot kerst heb ik maar een wens. Koester je dierbaren.

Want weet je, het leven is maar kort en het meest belangrijke is niet in geld uit te drukken. Dat zijn je dierbaren. De mensen die ervoor je zijn en die je door moeilijke tijden heen loodsen. En ook die je successen met je vieren. Je geliefden zijn niet vanzelfsprekend. Ook al vliegen de dagen als vanzelf voorbij. Be here now. Morgen dan is het vandaag al niet meer, schreef Toon Hermans. Dus geniet van je geliefden deze kerst.

Gun jezelf die stralende kerst en trek je mooiste jurk aan. Ga dansen, spelen, knuffelen, kietelen, lachen, brullen, muziek maken, waar je maar behoefte aan hebt.

Je hebt altijd een keuze, iedere dag weer, om te beslissen hoe je je wilt voelen en hoe je wilt dat dingen gaan. Zo ook deze kerst, als je er tegen opziet om die met tante Annie door te brengen, dan wordt het ook een kerst om tegenop te zien. Als je je focust op de mooie momenten van kerst, dan zul je die vinden ook.

Dus gebruik je ballen en zeg JA tegen die stralende en stressvrije kerst!

Hohoho jongens, dit was het Alternatief Advent. Nog 1 dag en dan is het kerst. Morgen ligt er een mooi cadeautje van mij voor jullie allemaal onder de kerstboom.

Heb je wat aan dit Alternatief Advent of gun je anderen ook een stralende en stressvrije kerst? Deel dan dit bericht = superlief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *