Ben jij dit?

“Wanneer heb je voor het laatst vanuit je onderbuik gelachen?”

In de schoolbanken droomde je van een bepaald bestaan. Het is allemaal wat anders uitgepakt, merk je nu. Of de dingen op je werk en thuis nu goed of slecht gaan, feit is dat je jezelf voorbij loopt.

Je bent een doorzetter taai , slim, sterk, je regelt het allemaal. Je haalt je targets. De kinderen doen het goed. Je partner is tevreden (of niet). Je houdt alle ballen keurig of juist met kunst- en vliegwerk in de lucht. Maar waar ben jij in het verhaal?

Is dit het?
Waar zijn de vreugde, de ontspanning, de balans gebleven? Waar wil je over een jaar staan? Wat heb je op dit moment nodig om je leven meer in balans te brengen?

Het is niet eenvoudig om die antwoorden te vinden, en praktische stappen te zetten naar je Leukere Leven. Want het urgente gaat keer op keer voor. En je denkt en handelt in hardnekkige patronen.

Er is meer!

Je Leukere Leven is niet zo ver weg als je nu misschien denkt. In mijn praktijk heb ik
veel professionals in korte tijd gelukkiger zien worden. Een groot woord maar waar.

Doe het zelf, maar niet alleen
Je hebt het al zo lang op eigen houtje geprobeerd. En dat heeft maar beperkt resultaat opgeleverd, anders zat je nu niet op deze website.

Vrienden en partners helpen ook maar tot op zekere hoogte, omdat je samen in bepaalde loops zit. Of omdat quality time of gezelligheid het steeds winnen van je probleem te lijf gaan.

Door een tijdje met mij in zee te gaan reserveer je tijd voor jezelf, dat is al een hele verdienste.

En door samen inzicht, overzicht en uitzicht te scheppen, wensen weer te voelen, keuzes te maken, stappen te zetten, en successsen, groot en klein, te vieren, en vandaaruit weer verder te gaan, kun je in korte tijd veel veranderingen in gang zetten.

Nu is het jouw beurt!
Bel of mail me voor een sprankelsessie. Dan bekijken we samen wat voor jouw situatie de beste aanpak is. Bel me nu, al is het maar om een tijd af te spreken voor je telefonische sprankelsessie, want je verdient het.