Check je kerststress tijdens het Alternatief Advent

Alternatief Advent  In 28 dagen naar een stralend en stressvrijeIkZieCoachingAlternatiefAdventintro kerst.

Vanaf morgen neem ik je mee op reis, we gaan 28 dagen samen op pad naar een stralend & stressvrij kerst. Wat ik merk is dat mensen vaak voor de kerst al stress ervaren over kerst.
Bijvoorbeeld bij wie en met wie, vorig jaar waren we al bij jouw ouders op 1e kerstdag, ik heb geen schoonouders wat doe ik op 2e kerstdag? Of, ik wil helemaal geen kerst vieren met hem/haar. Zit ik nu alweer naast tante Annie bij het kerstdiner. Ik kan helemaal niet koken en ik heb gezegd dat ik de kalkoen maak.….

Oeff van al die gedachten voel ik mijn bloeddruk al stijgen. En mijn hart gaat sneller kloppen.

Dit jaar heb ik vier experts erbij gehaald die een gastblog schrijven en samen bezorgen we jou een stralende en stressvrije kerst. De sprankelende dames die jullie op weg helpen zijn:

Sabine Hess – training, coaching en ontwikkeling bij NLP Groningen
Agapi Stassinopoulos – auteur van Unbinding the heart en spreker en blogger voor de HuffingtonPost
Daphne Wiersma – hart aan het werk in zorg en welzijn
Pauline van der Veeken – Imagospecialist, burn out coach en bedenker van Het Imago Spel

Daarnaast geef ik ook kadootjes weg. Welke dat zijn en wanneer dat is, is nog een verrassing. Lezen dus, iedere dag even!

Ik geloof dat je alles in je hebt om ervoor te zorgen dat jij een stralende en stressvrije kerst kunt creëren. Tijdens het Alternatieve Advent krijg je 28 dagen lang elke dag een tip, oefening, grapje, inzicht om zelf het heft in handen te nemen en dit jaar ….ben jij de kerstster.

Ho ho ho we gaan ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *