Klantervaringen

Rinske

Volgde een verkort loopbaantraject want die nieuwe baan kwam sneller dan verwacht

” Ik was hard op zoek naar een nieuwe baan en dat wilde maar niet lukken. Tegelijkertijd wist ik ook niet goed naar wat voor soort werk ik op zoek was. Waar werd ik blij van? Waar ben ik eigenlijk goed in? Ik wist het niet (meer) en besloot hulp te zoeken bij Annelies.
Door de opdrachten en sessies van Annelies heb ik uit kunnen zoeken waar ik blij van word en wat ik zocht in een nieuwe baan. Zij is een enthousiaste coach en gebruikt mooie praktijkvoorbeelden waardoor ik weer aan het denken werd gezet.

Ik weet nu beter waar ik goed in ben en het mooiste is als je in je werk je talent kunt gebruiken want dan pas ga je op het eind van je werkdag echt met een glimlach weer naar huis.”

Annelies zou ik zeker aanbevelen, met name voor mensen die iets anders willen in hun loopbaan maar niet meer goed weten waar ze blij van worden.

De nieuwe baan, kwam sneller voorbij dan verwacht. Door de coaching wist ik dat deze nieuwe baan als gegoten past.”

Krista

Volgde een Veerkrachttraject

“Ik wilde heel graag weer zelf ‘de slingers ophangen’, weten hoe ik weer de regie kreeg in mijn leven. Daarom volgde ik bij Annelies het Veerkrachtprogramma. Ik ben bewust geworden van mijn gevoelens en durf meer openheid te geven.

Het mooie van de oefeningen die Annelies me gaf is dat ik zag dat het meteen effect had op het moment dat ik ze ging toepassen. Ik kreeg veel meer rust.
Ook heb ik een helikopterview gekregen, dat is zeker wanneer de stress oploopt ontzettend fijn.
Sinds het coachtraject sta ik veel bewuster in het leven en zie vaker het positiefs in mensen en gebeurtenissen.”

Ytje

Volgde een loopbaanorientatietraject

“Ik had veel last van stress en fysieke klachten, mede door een lange tijd van overbelasting. Jouw voorstel om eerst via de Heartmath te gaan werken aan de stress en pas daarna mijn gebrek aan focus en het stuurloze gevoel aan te pakken werkte heel goed. Het werd daardoor een boeiend en heel goed traject voor mij.  Ik heb weer meer energie, heb weer nieuwe uitdagingen opgepakt, zowel werk als privé en ook wat beperkingen beter kunnen accepteren.  Ik voel me echt veel beter dan vorig jaar rond deze tijd, ben laconieker en ondernemender, want ook minder angstig en veerkrachtiger. De Heartmathmethode is een aanwinst gebleken, maar bovenal heb ik baat gehad bij de rust die jij uitstraalde, terwijl je me toch aan het werk zette en met (maatwerk)opdrachten bij de les hield. Ik voelde een prettige klik met je en ik wens meer mensen toe dat ze op dezelfde wijze van jouw coaching-expertise kunnen genieten.” Ytje

 

Wim Beunderman

Speelde het coachspel Innerlijke Kracht, onderdeel van Het Imago Spel

“Gisteravond heb ik het Imago Spel gespeeld. De interactie met de andere spelers gaven mij inzicht in mijn eigen wijsheid, waardoor ik een oplossing heb voor mijn probleem. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.” Liefs, Wim

J. Pattiasina

volgde het Veerkrachtprogramma

“Annelies creëert direct een sfeer van vertrouwen. Het traject wat ik bij haar heb doorlopen was er een van respect, stimulans en ruimte voor oefenen. Ik heb hierbij meer inzicht gekregen in mijn eigen kunnen.”

O. de Groot

volgde een personal coachingstraject

“Annelies is een oprecht geïnteresseerde coach. Ze is iemand die doet wat een coach moet doen. Mensen na laten denken en rust en ruimte geven om op het juiste spoor te worden gezet. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Annemieke

volgende een personal coachingstraject

“Voor mijn werk mocht ik opeens een groot project gaan leiden. Fantastisch natuurlijk, maar het kan ook een hele snelle manier zijn om over je grenzen heen te gaan. Net toen ik daarmee aan het worstelen was, kwam Annelies op mijn pad. Zij leerde me om na te denken over mijn behoeftes, grenzen en valkuilen. Op een hele praktische en ook humoristische manier liet ze me inzien hoe ik daarmee rekening kan houden, zowel op m’n werk als prive. Annelies wist vaak snel tot de kern van het probleem te komen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Daarna kreeg ik huiswerk mee. Ik moest bijvoorbeeld goed nadenken over wat nu precies mijn behoeftes zijn en hoe ik als een Queen of Sheba kan bepalen wat ik wel en wat ik niet wil dat er gebeurt. Heel verfrissend. Mijn favoriete opdracht? Dat was de opdracht om een weekendje helemaal voor mezelf te plannen, hoewel dat moeilijker was dan ik dacht!”

 Annelies Wiersma

“Annelies heb ik ervaren als een betrokken, nieuwsgierige, creatieve coach met veel gevoel voor humor. Ze heeft me geholpen prioriteiten te stellen / dingen op een rijtje krijgen. Door haar enthousiasme en eerlijkheid (zonder oordeel; Annelies stelt puur ‘lastige vragen’) weet zij het beste uit je te halen.”

Chris van der Ploeg

volgde een personal coachtraject

“Annelies is een coach die weet waar pijnpunten zitten, en ze durft je hiermee te confronteren. Daarnaast bezit ze een prettige persoonlijkheid met veel empathisch vermogen, wat haar als coach alleen maar helpt!”